Το Υπεύθυνο Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.aisthiseis.gr

Με την υπηρεσία Safe Pack συμβάλουμε στην επιπλέον προστασία της υγείας σας .

Το aisthiseis.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα που απολυμαίνει αποτελεσματικά όλα τα προϊόντα των παραγγελιών που αποστέλλει δίχως κανένα επιπλέον κόστος.

Ο βασικότερος από τους κανόνες υγιεινής για την πρόληψη της μετάδοσης  γενικότερα των ιών και  συμπεριλαμβανόμενων και των  νέων ιώσεων  είναι η αποφυγή παρουσίας σε μέρη με πολύ κόσμο , κάτι που έχει οδηγήσει σε απότομη άνοδο των αγορών μέσω διαδικτύου.

Με αίσθηση ( άλλωστε το λέει και ο τίτλος μας ) ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και στους πελάτες που μας εμπιστεύονται με τις αγορές τους , καθιερώνουμε πρώτοι μέσα από την υπηρεσία Safe Pack συστηματική απολύμανση των προϊόντων που παραδίδονται σε εσάς.

Στην διαδικασία απολύμανσης γίνετε ψεκασμός της δραστικής ουσίας Combimat® BAC 100 που έχει άδεια από τον  ΕΟΦ και διαθέτει 3 πιστοποιητικά δραστηριότητας [EN 1040, EN 1276, EN 1650(BAC-100)1,5%] από ανεξάρτητο πιστοποιημένο εργαστήριο(QACS Ltd) QYALITY ASSURANCE & CONTROL SYSTEMS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ Ε.Π.Ε.