Η αστρολόγος Άλκηστις επιμελήθηκε το ερωτικό ωροσκόπιο του 2024 που έχει τίτλο “” ΠΟΣΟ ΕΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ “” με όλα τα ζώδια για τους πελάτες μας στο SEX SHOP Αισθήσεις. Αυτή η χρονιά  και νέοι έρωτες θα ανθίσουν και με τα σωστά ερωτικά παιχνίδια θα γίνει αξέχαστη .

Διπλωματούχος Αστρολόγος – Διαισθητικός ΄΄ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΄΄ E-mail : alkhstisgr@gmail.com

Αιγόκερως

aigokeros

Υδροχόος

idrohoos

Ιχθείς

ihthies

Κριός

krios

Ταύρος

tavros

Δίδυμος

didimos

Καρκίνος

karkinos

Λέων

leon

Παρθένος

parthenos

Ζυγός

zigos

Σκορπιός

skorpios

Τοξότης

toksotis

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου

aigokeros

Το πάθος κι ο ερωτισμός μπαίνουν στο παιχνίδι !!
Αιγόκεροι μου έχετε κάτι από τόλμη πάνω σας και γοητεία, που στον ερωτικό σας τομέα ανοίγει την αυλαία του πάθους δίνοντας ζωντάνια και σεξ απίλ για συνεχή δράση. Έχοντας στο πλευρό σας σημαντικούς συμμάχους που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας, τον Άρη και την Αφροδίτη προχωρείτε ακάθεκτοι για την κατάκτηση. Το πάθος κι ο ερωτισμός μπαίνουν στο παιχνίδι δυναμικά και σεις με κεινο το σέξι βλέμμα που σπάει και την πιο σκληρή πέτρα ανοίγετε πυρ πιο σίγουροι από ποτέ για το φλογερό σας ταμπεραμέντο.

Υδροχόος 21 Ιανουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου

idrohoos

Οι αποχρώσεις υπερβολής που προκαλείτε!!
Σε ροκ ρυθμούς φαίνεται να κινείται η ερωτική σας ζωή Υδροχόοι μου, που συμπορεύεται με το πάθος που κρύβετε μελωδικά. Άρης κι Αφροδίτη πυροδοτούν τη φλογερή σας δράση και κανείς δεν αποκλείει μέσα στο παρανάλωμα της φλόγας αυτής να ξυπνήσετε αδιαφορώντας για το πόσο δείχνει το θερμόμετρο. Η φλογερή δράση-δεσμευμένων και μη- πυροδοτεί κυριολεκτικά τον πόθο σας και ιδιαίτερα όταν το πρόσωπο που σας ανάβει έχει την ίδια φλόγα. Οι αποχρώσεις υπερβολής, σας ακολουθούν στο κατόπι και συνδράμουν τα σκάνδαλα που συνήθως εσείς προκαλείτε.

Ιχθείς 20 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου

ihthies

Σεξ απιλ που δύσκολα θα σας αντισταθούν
Γεμάτοι ερωτισμό κολυμπάτε στον έρωτα Ιχθείς μου που γεμίζει με πόθο τα σωθικά σας και προετοιμάζει τις αντιστάσεις σας για ερωτικές περιπέτειες. Η θεά του έρωτα σηματοδοτεί τις κινήσεις σας απαιτώντας δυναμική προσέγγιση για την αρένα του πάθους, τόσο με φλογερές υπάρξεις όσο και με ποικιλία υπάρξεων!!!!! Λάμπετε φίλοι μου από γοητεία και όσοι έχουν εντυπωσιαστεί από το σεξ απιλ σας, δύσκολα θα σας αντισταθούν. Ο ερωτισμός που αποπνέετε δημιουργεί σκάνδαλα, ωστόσο η ζυγαριά των κραδασμών θα βρει την ισορροπία της!!!

Κριός 21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου

krios

Θερμόμετρο του πάθους στο σεξ !!

Διεκδικητικοί, ανυπόμονοι κι ερωτικοί μπαίνετε στο παιχνίδι του πάθους κυνηγώντας τη λεία σας επίμονα, αρπάζοντας την με τα κέρατα σας, κάνοντας έτσι το θερμόμετρο του πάθους να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς!! Φωτιές στα παπλώματα και πολλά λαμπερά πυροτεχνήματα, είναι αυτά που με τους γνωστούς βρυχηθμούς σας κάνουν αντίλαλο στο ζωδιακό κύκλο. Αν κανείς σας αντισταθεί αλλάζετε δρόμο και ψάχνετε το επόμενο θύμα σας..και δεν διστάζετε να βγάλετε το μεγάλο σας πάθος δημιουργώντας τρίγωνα επικίνδυνα στις σχέσεις με αναπάντεχες εξελίξεις στην ερωτική σας δράση!!

Ταύρος 21 Απριλίου έως 20 Μαΐου

tavros

Θερμόμετρο  που συνεχώς ανεβαίνει !!

Το ερωτικό θερμόμετρο συνεχώς ανεβαίνει φίλοι μου αφού έχετε φλόγα μέσα σας που σιγοκαίει.. συνήθως έχετε ένα τρανό σύμμαχο στο ερωτικό παιχνίδι που ξεσηκώνει το πάθος σας. Με το έντονο σεξ απίλ που αποπνέετε, την έντονη αυτοπεποίθηση και το φλογερό σας ταμπεραμέντο κρατάτε θέση ισχύος διαχωρίζοντας τα θέλω σας στον έρωτα εδώ και τώρα. Η κατάκτηση για σας είναι μια ιεροτελεστία κι όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει σκίζονται τα σεντόνια!!! Τα ερωτικά σκάνδαλα δίνουν και παίρνουν, αυτό που δεν ξέρετε, είναι τι σας περιμένει όταν θα αρχίσουν να γίνονται αντιληπτά!!!

Δίδυμος από 21 Μαΐου έως 21 Ιουνίου

didimos

Ερωτικοί κραδασμοί στο σύμπαν !!!
Η επιτυχία στον έρωτα είναι γεγονός κι η ένταση του πάθους προδιαγραμμένη για σας Διδυμάκια μου. Είστε οι χαρούμενοι του ζωδιακού που το ερωτικό σας θερμόμετρο υποκλίνεται σε σας. Συνήθως αρχίζει να ανεβαίνει όταν ο/η παρτενέρ από την αρχή κρατά μια καλή θερμοκρασία μέχρι να εκτονωθεί την κατάλληλη περίοδο. Αν αδιαφορήσετε να δώσετε το πάθος θα χάσετε, αν βγάλετε αυτό τον χείμαρρο πάθους κι όλα εκείνα τα τσαλιμάκια σας τότε θα έχετε ξεπεράσει και τις προσδοκίες σας!! Ο πήχης των ερωτικών κραδασμών σας ανεβαίνει ψηλά και εκτοξεύει στο σύμπαν πυραύλους!!

Καρκίνος 22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου

karkinos

Ερωτισμός και πάθος που ξεσηκώνει τα πλήθη!!!

Καρκινάκια μου εσείς ανοίγετε την αυλαία της γοητείας με ζωντάνια και σεξ απίλ για δράση. Με την θεά του έρωτα σύμμαχο, θεωρώ πως είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί αφού ακόμα κι αναδρομή είναι νούμερο ένα -κρακ τεστ- για τη φλόγα σας! Ο ερωτισμός και το πάθος πάντα θα σας συντροφεύει και θα ξεσηκώνει τα πλήθη!! Στις ερωτικές συνευρέσεις σας η φλόγα θα αφήσει τη στάμπα της στα σεντόνια σας.. κάνοντας όσους σας λιγουρεύονται να ξεροσταλιάζουν για να πάρουν το φλογερό σας χάδι! Τι ανάδρομους μου λέτε τώρα.. και τι οργισμένους πλανήτες, το πάθος είναι παρών!

Λέων 23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου

leon

Τολμηρός κι αιώνιος εραστής του πλανητικού σκηνικού !!

Ο έρωτας είναι εδω για σας.. και το πάθος μαζί σας, που ήρθε για να σας ξεσηκώσει Λέοντες μου βάζοντας φωτιά στα σωθικά σας. Η φλόγα σας λαμπαδιάζει τις ερωτικές υποθέσεις ανοίγοντας έτσι την αυλή σας με περιπέτειες καυτές που φορές θα σηκώσουν τη χαίτη σας όρθια! Η θεά του έρωτα σας ανεβάζει το θερμόμετρο ανοίγοντας πρώτα το βάζο με το γλυκό φέρνοντας τη λεία στο πιάτο σας αδιαφορώντας για τις ανάδρομες καταστάσεις. Άλλωστε ο τολμηρός κι αιώνιος εραστής του πλανητικού σκηνικού ο Άρης θα είναι σύμμαχός κι ο υπαίτιος της ακαταμάχητης γοητείας στο κρεβάτι, της δικής σας ζούγκλας.

Παρθένος 24 Αυγούστου έως 23 Σεπτεμβρίου

parthenos

Φλογερή δράση εκεί που δεν το περιμένετε!!
Παρθένοι μου πολλά σας εξιτάρουν ωστόσο πολλά και παθιασμένα μπορούν να συμβούν.. κανείς δεν αποκλείει και δεν αμφιβάλλει για το πάθος που κρύβετε κι όταν το δείξετε πολλοί θα τρέχουν να σωθούν απ τα ανοιχτά παράθυρα! Η κρυφή φλογερή σας δράση φαίνεται να ξυπνά εκεί που δεν το περιμένετε. Πρώην κι νυν μπερδεύεστε στο πλήθος, δίνοντας στον έρωτα την πρωτιά που του αξίζει. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια πρόγευση ξεκινώντας για το τι θα ακολουθήσει, όταν εκείνο το βλέμμα το πονηρό πάρει μεγάλες διαστάσεις. Η Αφροδίτη σύμμαχος σας, σας απογειώσει πυροδοτώντας φωτιές στο αντικείμενο του πόθου σας!

Ζυγός 24 Σεπτεμβρίου έως 23 Οκτωβρίου

zigos

Βγάζουν ερωτικες φωτιές απ τα σωθικά τους !!!
Με δυνατούς συμμάχους στον έρωτα όλα ξεκαθαρίζουν φίλοι Ζυγοί..τώρα πιο σέξι πιο ανανεωμένοι έρχεστε στο προσκήνιο διαθέσιμοι ερωτικά. Άλλωστε το πάθος είναι η άμαξα σας.. Έρωτες απ΄τα παλιά, πάθη ανομολόγητα κάνουν οργισμένα τα δικά σας πάθη και σας πρωταγωνιστές, για το τι θα ακολουθήσει όταν σβήσει το φως της κρεβατοκάμαρας. Όλα μοιάζουν να φλέγονται όταν αρχίσετε να βγάζετε φωτιές απ τα σωθικά κάνοντας τη γοητεία σας να εκπέμπει ισχυρότερη στο πλατό σας. Ο έρωτας θα σας βρει στο φτερό και θα σας απογειώσει στα σύννεφα εκεί που οι ερωτικοί κραδασμοί κάνουν πάταγο!

Σκορπιός 24 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου

skorpios

Φωτιά στα σεντόνια σας !!

Είστε οι παίχτες του ερωτικού παιχνιδιού και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αφού το πάθος σας ανοίγει παθιασμένα κεφάλαια, φορές και παράπλευρα στη ζωή σας προχωρώντας ακάθεκτοι για την κατάκτηση του έρωτα. Και κει που λέτε να γίνετε λίγο πιο μαζεμένοι έρχεται ο ερωτισμός να ξυπνήσει την πιο σαγηνευτική πλευρά του εαυτού σας και έτσι παθιασμένοι δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό. Φωτιά στα σεντόνια σας βάζει ο Άρης έτσι έρχεται η απόλυτη πόλωση και σεις με εκείνο το βλέμμα που σκοτώνει πυροδοτείτε τα θύματα του πόθου σας!

Τοξότης 23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

toksotis

Η ερωτική σας δράση ανεβάζει το θερμόμετρο του πάθους σας !!

Όλα μοιάζουν φλογερά και παθιασμένα το ίδιο και το ακαταμάχητο βλέμμα σας που κάνει τη γοητεία σας να λάμπει ώστε σαν πρωταγωνιστές στο ερωτικό προσκήνιο να μαγνητίσετε τους πάντες. Η ερωτική σας δράση παίρνει θέση ισχύος κι ανεβάζει το θερμόμετρο του πάθους σας. Όλα μοιάζουν να φλέγονται κανείς δεν σας σταματά σ΄αυτο το παρανάλωμα που εμπλέκεστε. Ο τολμηρός κι αιώνιος εραστής του πλανητικού σκηνικού σας κάνει ακαταμάχητους και σεις με τα τόξα στο χέρι και τόσους δυνατούς συμμάχους στον έρωτα αφήνεστε κυριολεκτικά στην ερωτική δύνη!!